Vi har siden 1992 haft breton som jagthund.

Winnie havde i sit barndomshjem en Kleiner, som hun fik i 1986 og Jan havde i sit barndomshjem en terrier.

Da vi flyttede sammen i 92 var der mange diskussioner omkring hundevalg - en terrier eller en stående hund? Det blev en stående hund, men Jan ville ikke have en Kleiner, for det havde flere af de andre familiemedlemmer, og Winnie ville ikke have en ruhår, så der var mange store diskussioner og forhandlinger.

En dag, under opvasken blev vi så enige om at det skulle være en Breton, og det har vi aldrig fortrudt siden.

Vi er utrolige glade for vores hunde, og de er vores trolige jagtkammerater, når vi går på jagt. Det er sjældent at vi ikke har dem med, og når vi bliver budt uden dem, er det som at mangle den ene arm....

Vi har siden 1992 haft flere bretons, og på forsiden kan I se vores nuværende dejlige bretons.

Vi har i vores tid været med til at skyde mere end 1000 agerhøns sammen med vores hunde, og der har givet mange fantastiske oplevelser.

Vi går helst ikke på jagt uden hund, og vi har gerne flere med, når vi er afsted.

De to hunde vi har på nuværende tidspunkt, går så godt i spænd ligesom de kompllimentere hinanden så fantastisk godt, at de næsten altid er sammen på jagt. Når vi kommer for enden af såter, begynder de stille og rolig at formindske søget og der skal kun et enkelt fløjt til - og så  kommer de, så vi kan fortsætte til næste såt.

Vi er hinandens bedste jagtkammerater og det er fuldendt, når vi er afsted sammen med vores hunde.

Vi er også så heldige at begge vores drenge har taget jagttegn, og vi nyder, når vi kan være sammen på skydebanden, eller på jagt. Om de kommer til at blive hundefører, må tiden vise.

 

Herunder kan I se vores to første hunde - Tarzan for oven, og Duchess og Tarzan på andet billede. Hertugen og Hertuginden blev de også kaldt.

  

 
Flot stand
Flot ung import
En opmærksom breton - med korrekt udtryk
Lav din egen hjemmeside med mono.net