2020 -

Første Pointer i huset.
Winnie har i flere år ønsket sig en pointer, fordi den er en smuk hund, med en skønt temprament og en kæmpe jagtlyst.
Vi har gået på jagt med Fugledes Opal og Mathias i mange år, og vi valgte af samme grund, at få en hvalpe efter Alma, som er efter Opal.
Faderne blev en sort norsk hanhund Harald. 
Der kom kun en tæve, og hun var sort, så derfor blev hun sort.

En hund med en kæmpe motor, og en 1 pr.uk den dag hun fyldte 11 mdr.

Stenmarkes Nova

Mor: Fugledes Opal
Far: Chriwall´s Harald


Markprøve DBK 26.03.2021
Nova slippes på rapsmark i modvind, her viser den et stort anlagt bredsøg i et godt samarbejde med fører. Farten er høj og stilen er smuk med høj hovedføring i en langstrakt galopaktion og halen bæres pænt med bevægelse. Nova opnår højrejst stand sammen med makkerhunden og parhøns flygter ret foran hundene som viser respekt ved opflugten. Dette sker yderligere 1 gang til i slippet, hvor Nova udviser respekt ved opflugten. Senere i slippet finder og behandler makkerhunden parhøns, disse var en chance til Nova. Nova er ude i yderligere 4 slip hvor søg, fart og stil er som i 1.slip. I 2.slip på rapsmark i modvind, finder og behandler makkerhund fasan, dette var en chance til Nova. I 4.slip på rapsmark i modvind har Nova chance til single agerhøne som makkerhunden finder. I 5.slip på rapsmark i modvind, har Nova chance til parhøns som makkerhunden finder.
Ingen Præmie UK 
Dommer Brian krogh

Markprøve DBK 27.03.2021

Nova slippes i raps i modvind. Hun søger hurtigt frem på fært og opnår en smuk højrejst stand, avancerer meget villigt på ordre, rejser præcist par høns, Nova preller meget lang i opflugt.
Nova afprøves i yderligere 4 slip i modvind. Søget er meget stort, oftest meget godt anlagt med god udnyttelse af vind og terræn. Stilen er smuk, højt ført hoved, forbens aktionen er lidt besværet, halen føres højt med bevægelse. Hun har et par små chancer til høns.
I 5. slip opnår hun igen en smuk højrejst stand som holdes længe, ved rejse ordre letter parhøns præcist foran, Nova går kort efter, hun er rolig ved skud.
1 præmie UK

Dommer Thomas Klit


UKK DPK 25.09.2021
"Denne fine og traditionsrige prøve blev afholdt på bedste vis med en opvisning i klasse unghunde. Der var med Corona for andet år i træk udfordringer for førerne af unghunde at kvalificere sig, og derrfor færre deltager end tidligere. I år kun 2
Men hvilken opvisniong af disse to fine og velførte unghunde, så absolut værdige  1 & 2 vindere i DPK UKK"

1 UKK Winnie B Larsen med Stenmarkens C Nova 
1 UKK Ingrid Kristiane  Waarøe med Raketten Liv Bois de la Hulaine

Nova fik også stilpokalen for en fortrindelig stil

Markprøve DBK 18.03.2022
Stenmarkens C Nova slippes på raps og senere græs, her anlægger den et stort søg, hvor den udnytter vind og terræn godt. Farten er høj, stilen smuk med høj hovedføring og en langstrakt galopaktion, der er halerørelse. 
2 Slip på raps, søg, fart og stil som tidligere, Den opnår stand, avancere villigt på ordre og rejser præcis parhøns, der er ro i opfløj og skud.
1 UKK
Dommer Jens Hansen

UKK DPK 19.03.2022
Der var 20 hunde til meldt til UKK i Vissenbjerg på Fyn.

Efter en lang dag, blev Nova sat af som nummer 5, efter en kovending på marken.
Dommer Allan Nissen og Poul Erik Dahl


Gordon Setternes 100 Års jubilæumsprøve 26.03.2022
Stenmarkens C Nova starter i raps, straks efter hun er sluppet opnår hun stand, makker kommer til og sammen får de parhøns på vingerne. Søg, fart og stik kan ikke bedømmes.
 2 slip på græs her anlægger den et stort offensivt søg, farten er høj, stilen er smuk med høj hovedføring og en langstragt galopaktion, der er halerørelse. Den opnår stand ad flere gange som den sel løser. Senerer opnår den ny stand, makker kommer til og sammen få de parhøns på virngerne som forfølges kort. 
3 slip på raps, søg, fart og stil som tidligere
4 slip på græs i god vind, søg fart og stil som tidligerer. 
Ingen præmie
Dommer: Jens Hansen


 
Lav din egen hjemmeside med mono.net