2019 -

3 generation i huset.
En parring, vi har set meget frem til, og vi har valgt at tage 2 hvalpe efter.
Denne skal Kasper træne og føre

Trico

Far: Grand´s Uniq Luke
Mor: Grand´s Uniq Indi

Markprøve DGSK 26.03.2022
Trico slippes på græs hvor den anlægger et passende søg, farten er god, stilen er smuk med høj hovedføring og en kraftfuld aktion. Den opnår stand, men fuglene letter af sig selv, den er rolig i opflugt. 2.slip i raps, søg, fart og stil som tidligere. Trico opnår stand, avancere villigt på ordre i flere tempi og får til sidst parhøns på vingerne. Den er rolig i opflugt og skud. 3.slip i græs i god vind, søg, fart og stil som tidligere. I dette lange slip kan Trico ikke holde intensiteten. Makker slutter med at finde fugl.
2.pr. ÅK.
Dommer Jens Hansen



Udstilling DBK 14.06.2020 
Passende stor, harmonisk og udmærket bygget. Udmærket hoved, god øjenfarve, god hals, ryg og kryds, passende dyb brystykasse, med en god underlinje. Lidt ret i sin forstilling, men velvinklet bag. Nogenlunde bevægelser, som dog er lidt snævre bagtil. Korrekt bid og hårlag
Exc.JK, 2 V. CK, BIK 3

Markprøve DGSK 20.03.2021
Trico starter i rapsmark. Anlægger et stort og velanlagt søg i god kontakt til føreren. Farten god, stilen er fra god til smuk med hovedet ført i ryglinje og derover, en energisk galopaktion. Opnår stand, avancerer villigt og rejser præcist parhøns, ro i opflugt og skud. 2. slip i rapsmark, bevarer Trico det gode indtryk fra første omgang. Lille chance til parhøns, senere stand, enlig høne letter inden vi når frem. Respekterer da denne flygter.
1. præmie UK
Dommer Erling Clausen


Markprøve DBK 26.03.2021
Trico slippes på stubmark i modvind, her viser den et stort anlagt bredsøg i et godt samarbejde med fører. Farten er god til høj og stilen er god med høj hovedføring i en kraftfuld tung galopaktion. Trico har chance til parhøns som den støder i god vind. I 2.slip på rapsmark i modvind er søg, fart og stil som i 1.slip, Trico opnår højrejst stand, inden avanceordre gives flygter fasan ret foran Trico som er rolig ved opflugten. Trico sættes af og viser ro ved skud.
1. præmie UK

Dommer Brian Krogh

Markprøve DBK 27.03.2021
Trico slippes på raps i modvind. Søget er stort og meget velanlagt. Farten er god. Stilen er god, højt ført hoved, aktionen mangler lidt intensitet. Kontakten er god. Trico opnår højrejst stand, avancerer villigt på ordre, avancen bliver meget lang, agerhøne letter uden for jagtbar afstand, Trico slår i stand da hønen flygter, vi går frem og Trico avancere villigt på ordre uden at præstere vildt.
Trico afprøves i 2 slip mere i raps i modvind. Han søger som i 1.
I 3. slip opnår han igen smuk højrejst stand, makker kommer til, par høns flygter præcist foran, Trico er rolig i opflugt og senere ved skud.

1 præmie UK
Dommer Thomas Klit


UKK Dansk Breton Klub 2021

Jan og Trico kunne på baggrund af præmieringerne stille på DBK´s UKK, med et stort og stærkt felt på 13 hunde.
Udover Trico med 3* 1 pr. i 3 starter, stillede Cassi (Trico´s Søster), som havde stillet 1 gang på prøve og fået en 1 præmie, og Mønboens Luccac Saint Emillion, en hvalp efter Luke på kun 1 år. Han havde stillet 3 gange med flot kritik og fået en 1 præmie.


Da dagen var omme blev Trico placereret som nummer 4, Luccac som nummer 5, og Cassi som nummer 6.

Vi er stolte af dette resultat.

HD Resultat april 2021, A

Udstilling SJD Vissenbjerg 13-6-2021

Tricolor hanhund, kompakt bygget, mindste størrelse, meget godt hoved, markeret stop, velansatte ører, kort ryg, stærk lænd, velvinklet for og bagpart, bryst med hvælvede ribben, tilliggende pels, livlige korte bevægelser, venlig og frimodig
EXC.BK, 1 V pokalvinder
Dommer Poul V Nielsen

Markprøve DBK 18.03.2022

Trico slippes på raps i god vind, den anlægger et stort søg, farten er høj, stilen er smuk med høj hovedføring og en kraftfuld aktion. Den støder parhøns og viser respekt.
2 slip på raps, søg, fart og stil som tidliger. Makker finder fugl.
3 slip på raps, her anlægger den et passende søg, fart og stil som tidligere, Den forbigår parhøns som makker støder 
Ingen pr.
Dommer Jens Hansen

Markprøve DGS 100 års jubilæum 26.03.2021

Trico slippes på græs hvor den anlægger et passende søg, farten er god, stilen er smuk med høj hovedføring, og en kraftfuld aktioni.
Den opnår stand, men fuglende letter af sig selv, den er rolig i opflugt.
2 slip i Raps, søg, fart og stil som tidligere. Trico opnår stand, avancere villigt på ordre i flere tempi og får til siddst parhøjns på vingerene. Den er rolig i opflugt og skud
3 slip i græs i god vind, søg far og stil som tidliger. I det lange slip kan Trico ikke holde intensisteten. Makker slutter med at finde fugl
2 Pr Åk
Dommer Jens Hansen 
JHD resultatico slippes på stubmark i modvind, her viser den et stort anlagt bredsøg i et godt samarbejde med fører. Farten er god til høj og stilen er god med høj hovedføring i en kraftfuld tung galopaktion. Trico har chance til parhøns som den støder i god vind. I 2.slip på rapsmark i modvind er søg, fart og stil som i 1.slip, Trico opnår højrejst stand, inden avanceordre gives flygter fasan ret foran Trico som er rolig ved opflugten. Trico sættes af og viser ro ved skud. 1. præmie UK

 
TricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTricoTrico
Lav din egen hjemmeside med mono.net