1996-2005

Odinvejs Facco (Søster til Odinvejs Duchess)

Far: Stenhøj Sandy
Mor: Odinvejs Lady

Ja, efter Duchess var blevet aflivet og vi kort forinde havde konstateret at Tarzan var blevet døv, havde vi ingen erfaren jagthund til at tage med på jagt. Vi stod derfor i en dilemma. Da Simon så sagde, at  han ville sælge Facco, som på det tidpunkt var ca. 6 år, blev vi enige om at købe ham.

Han faldt hurtigt til, og var en skøn familiehund, som blev elsket højt at vores drenge.

Facco var en dygtig jagthund, som man kunne sende med enhver på jagt. En dag året efter vi fik ham, kom vores jagtudlejer og indbød Jan og Facco på jagt. Facco var eneste hund. På dagen var vi begge syge med højt feber, så ingen af os kunne komme med. Da vores jagtudlejer kom, sendte vi derfor Facco med ham.

Da han kom tilbage med ham om eftermiddagen, kunne han fortælle, at Facco lige havde kikket op på ham, og så havde Facco tænkt - Nå vi to er på jagt i dag - helt fint for mig.,

Facco havde fundet rådyr, havde apporteret fasan og klaret alt vand arbejdet med en fører som var total uerfaren.

Facco var blevet brugt utroligt meget på andejagt inden vi fik ham, og i denne diciplin var han fantastisk. En aften vi selv var på andetræk ved en sø med en lille pilebesat ø i midten, skød vi 6 ænder i skumringen. Et par af ænderne var anskudte og faldt ned i andesøen. Uden en eneste kommando, fandt Facco alle ænderne i skumringen og kom med dem. Vi kunne høre, at han skulle arbejde meget for at finde dem, men han gav ikke op.

Facco var ikke glad for andre hanhunde, når han var i snor.
 
Lav din egen hjemmeside med mono.net