1994-2001

Odinvejs Duchess  (Opkaldt efter Tegnefilmen Aristocats)

Far:  Stenhøj Sandy
Mor: Odinvejs Lady


Duchess fik vi fra Kris og Ingelise. Hun var en alfatæve, som  kun accepterede Tarzan som hendes undersåt.

Vi vidste fra begyndelsen at vi skulle have to jagthunde - en til os begge.

Vi havde året før til apporteringsprøve set Odinvejs Cabul som hvalp, og der blev vi enige om at det skulle være af den kombination, da den blev lavet igen.

Duchess var den største fuglefinder vi endnu har haft. Hun begyndte først at tage stand, lige før hun fyldte 2 år, men fra da af, havde hun ALDRIG en tom stand, fuglende gik ALDRIG for hende.

Det ene år på agerhønsejagt, havde hun 38 stand, og der blev skudt rigtig mange fugle for hende. Skytterne som var med, var stort set de samme år efter år. De sørgede hurtigt for at sende de "nye" over til den der laborador, for den er god, og så blev de ved Duchess side, med deres 100.000 kr. gevær i etui. De blev først taget frem, når hun havde stand....
Det var en fantastisk oplevelse.

Duchess var også god til kaninjagt på Endelave. Hun lærte hurtigt, at når snuden skulle "nedaf" mod kaninhullerne, kunne det ikke betale sig at have stand, så kunne man ikke komme til kaninerne, men når hovet var oprejst, så sad de PÅ gravene, og så var det spændende.


Duchess var en anelse lang, ellers var hun en flot hund som fik sin 1 pr.

Duchess blev desværre blind som 7 årig. Det skete over 1 mdr.  Vi valgte efter en undersøgelse for at få fastlagt årsagen, at få hende aflivet.
 

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net